Over Bonaire Start

(D) Bonaire_tcm530-378204Net zoals vele anderen ga ik elk jaar op vakantie. Al vroeg ben ik begonnen mezelf te oriënteren op verschillende landen. Dit doe ik vaak op internet en ervaringen van anderen zorgen ervoor dat ik besluit wel of niet naar een bepaald land te gaan. Twee jaar geleden koos ik ervoor om een zon, zee en strand vakantie te ‘vieren’. Na enige research op het internet kwam ik uiteindelijk bij de Nederlandse Antillen. Na wat wikken en wegen besloot ik op vakantie te gaan naar Bonaire. Deze vakantie was de beste vakantie tot nu toe… Ik werd betoverd door het eiland en na dat jaar is Bonaire mijn vaste vakantiebestemming geworden.
Doordat ik persoonlijk een ontzettend grote fan van het eiland ben geworden wil ik graag al mijn ervaringen met jullie delen. Vandaar het ontstaan van Bonaire- start. Naast al mijn persoonlijke informatie wil ik ook het laatste nieuws en algemene achtergrondinformatie delen.

Have your say